Metropole 2022.

Evropske metropole  2022.

Turistička putovanja nemaju barijere,gledajmo druge da bi videli sebe

Obilazeći evropske metropole, Evropa vam je  bliža,neposrednija…Čudesni ritam istorije i neodoljiva lepota Starog kontineta  odavno  čine svaki susret s ovim prostorima čarolijom za sva vremena…

Do uzbudljivih prestonica i najlepših gradova Starog kontinenta  možete i avionom i autobusom. Ili i avionom i autobusom. Bareselona, Rim, London, Istanbul, Moskva, Amsterdam, Beč ili Lisabon samo su deo  naše ponude.Metropole su omiljene destinacije naših turista,kako na proleće tako i u jesen. Stari kontinet i njegovi arhitektonski i umetnički  dragulji su dovoljan razlog za hiljade turista da upoznaju vrednosti stare civilizacije.

METROPOLE AVIO PREVOZ

METROPOLE AUTOBUSKI PREVOZ

Autobuske ture imaju posebanu draž. Kako one koje uz maestralno kazivanje  vodiča daruju  višednevni doživljaj neke u mnogo čemu  bajkovite  prestonice  tako i one koje su u ponudi putovanja označene kao “kružne ture” a podrazumevaju susret s najlepšim gradovima ili pokrajinama jedne ili više zemalja kontineta prepoznatljivog i po tome što decenijama  unazad poput magneta privlači turiste iz celog sveta. Dnevna vožnja, pažljivo birani hoteli i mudro koncipiran program  s obavezom da se vidi i doživi sve ono što je autentičnost određenog podneblja, ili je intelektualno nasleđe i karakterna  vrednost jednog naroda,  samo je jedna od lepota ovakvog putovanja.

Ono što je prednost, jesu putovanja na kojima se vešto kombinuje korišćenje autobusa i aviona. Dar je s neba za one turiste koji nemaju baš mnogo vremena ali zato imaju potrebu i želju da za kratko vreme puno toga vide i dožive…

Sve popularniji, postaju i čarter letovi do izabranih evropskih gradova. Do Madrida ili Lisabona stižete lako, brzo i udobno a da pri tome ne trošite vreme kao tranzitni putnici na nekom od evropskih aerodrome. Jer dok u takvoj priči čekate poziv za nastavak leta, kao Kon Tikijevi čarter putnik u isto vreme već uveliko uživate u čaroliji grada koji su izabrali.

Turistička putovanja nemaju barijere,gledajmo druge da bi videli sebe

Nema komentara jos uvek

Ostavite komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.