11271 Surcin, Marka Raba 70 | Tel: +381 11 8443 005

Evropske metropole  2022.

Turistička putovanja nemaju barijere,gledajmo druge da bi videli sebe

Obilazeći evropske metropole, Evropa vam je  bliža,neposrednija…Čudesni ritam istorije i neodoljiva lepota Starog kontineta  odavno  čine svaki susret s ovim prostorima čarolijom za sva vremena…

Do uzbudljivih prestonica i najlepših gradova Starog kontinenta  možete i avionom i autobusom. Ili i avionom i autobusom. Bareselona, Rim, London, Istanbul, Moskva, Amsterdam, Beč ili Lisabon samo su deo  naše ponude.Metropole su omiljene destinacije naših turista,kako na proleće tako i u jesen. Stari kontinet i njegovi arhitektonski i umetnički  dragulji su dovoljan razlog za hiljade turista da upoznaju vrednosti stare civilizacije.

METROPOLE AVIO PREVOZ

METROPOLE AUTOBUSKI PREVOZ

[nggallery id=536]

Autobuske ture imaju posebanu draž. Kako one koje uz maestralno kazivanje  vodiča daruju  višednevni doživljaj neke u mnogo čemu  bajkovite  prestonice  tako i one koje su u ponudi putovanja označene kao “kružne ture” a podrazumevaju susret s najlepšim gradovima ili pokrajinama jedne ili više zemalja kontineta prepoznatljivog i po tome što decenijama  unazad poput magneta privlači turiste iz celog sveta. Dnevna vožnja, pažljivo birani hoteli i mudro koncipiran program  s obavezom da se vidi i doživi sve ono što je autentičnost određenog podneblja, ili je intelektualno nasleđe i karakterna  vrednost jednog naroda,  samo je jedna od lepota ovakvog putovanja.

Ono što je prednost, jesu putovanja na kojima se vešto kombinuje korišćenje autobusa i aviona. Dar je s neba za one turiste koji nemaju baš mnogo vremena ali zato imaju potrebu i želju da za kratko vreme puno toga vide i dožive…

Sve popularniji, postaju i čarter letovi do izabranih evropskih gradova. Do Madrida ili Lisabona stižete lako, brzo i udobno a da pri tome ne trošite vreme kao tranzitni putnici na nekom od evropskih aerodrome. Jer dok u takvoj priči čekate poziv za nastavak leta, kao Kon Tikijevi čarter putnik u isto vreme već uveliko uživate u čaroliji grada koji su izabrali.

Turistička putovanja nemaju barijere,gledajmo druge da bi videli sebe