11271 Surcin, Marka Raba 70 | Tel: +381 11 8443 005

Olimpska Regija /Pieria 2022.

U podnožju božanske planine

Olimpijska Regija ili Pieria je atraktivna turistička regija Grčke.U podnožju impresivne planine Olimp i bujne vegetacije Pierije,odražava se u u jasno plavoj boji Egejskog mora.Oblast mitologije,bogova i muza,izvor civilizacije sa bogatstvom kulture.Turistički izrazito profilisana Regija,gde srpski turisti vole da letuju.

Arheološka nalazišta ,spomenici i antikviteti iznose čitav spektar istorije,koji su znamenitosti Grčke (Livithra,Pimplia,Dion,Pydna,Methoni,Makrygialos).Ovde se postiže izraziti sklad zelenih površina,plavetnila mora i i jarke boje nebesdkog svoda,gde ponosno stoji Olimp.

U oblasti Olimpijske Regije dobro organizovana infrastruktura,nudi mnoštvo opcija za kreativan odmor.

[nggallery id=513]

Letovališta su arhitektonski dobro osmišljena,ulice idu pod pravim uglom,tako da je raspored smeštajnih kapaciteta dobro osmišljen.Na Olimpijskoj regiji se ne oskudeva u prostoru.Široke i prohodne ulice,dosta mesta za parkiranje,i iznad svega široke i prostrane plaže.

Lokacija Pierije,kao nacionalnog puta i železničke mreže koja služi području i savršene putne mreže,čini je idealnom za posetioce koji žele da iskoriste dnevne izlete i u druge delove Grčke.

Olimpijska Regija-Pierija je pravi izbor za Vas.

U podnožju božanske planine