11271 Surcin, Marka Raba 70 | Tel: +381 11 8443 005

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Turska  Leto 2022.

Prvoklasni hoteli,visok kvalitet usluge

Republika Turska (turski: Türkiye Cumhuriyeti) je država u zapadnoj Aziji i sa nekih 3% u jugoistočnoj Evropi (jugoistočni dio Balkanskog poluostrva). Do 1922. godine sadašnja Turska je bila sedište Osmanlijskog carstva. Glavni grad Turske je Ankara.

Turska se nalazi na obalama Crnog (turski: Karadeniz) , Mramornog (turski: Marmara Denizi), Egejskog (turski: Ege Denizi) i Sredozemnog mora (turski: Akdeniz).

Turska se graniči na zapadu sa Grčkom, Bugarskom, na istoku sa Gruzijom, Armenijom, Azerbejdžanom i Iranom, na jugu sa Irakom i Sirijom.

Prvi Predsednik Republike Turske i njen osnivač bio je Mustafa Kemal Atatürk.

Volite sunce, more i plaže ? Ljubitelji ste antičkih gradova, kulture i dobre kuhinje ? Onda dobrodošli u Tursku – omiljeno odmorišno odredište čitave Europe.

Sunce sija više od 325 dana u godini. Predivna obala sa prostranim plažama i kristalno čisto more, značajne su za opuštajući odmor i obnovu tela i duha. Istovremeno možete doživjeti gostoljubivost turskog stanovništva i probati različite originalne specijalitete.

Kulturni zanesenjaci mogu istraživati preko 400 godina stara nalazišta, među kojima su svetski poznate znamenitosti Troja, Efes, Pergamon, Aja Sofija ili Crkva Svete Mudrosti ili palata Topkapi, a na raspolaganju su i brojni muzeji zaista vredni posete.

Svejedno je koje mesto u Turskoj odaberete za svoj odmor jer vile,hoteli i apartmani pružaju sasvim poseban doživljaj, a izvrsno su polazište za otkrivanje ove egzotične zemlje raskošne istorije.

Prvoklasni hoteli,visok kvalitet usluge

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[nggallery id=539]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]